O nama

Naša kompanija je jedna od vodećih u sektoru prodaje mašina za preradu drveta, bilo da se radi o obradi pločastih materijala ili punog drveta (masiva) . Gatech doo će vam ponuditi optimalno rešenje za potrebe vaše proizvodnje.
Sarađujemo sa najboljim i najpoznatijim proizvođačima mašina i opreme i ponosoni smo što na srpskom tržištu zastupamo celu grupaciju SCM GROUP SPA.
Naš tim, vam uvek stoji na raspolaganju i odgovoriće na sve vaše potrebe za nabavkom mašina, rezervnih delova, održavanjem i sevisiranjem.

Dugogodišnje iskustvo osposobilo nas je da u moderno opremljenom proizvodno-poslovnom prostoru objedinimo prodaju, inžinjering, servis i proizvodnju.

Na jednom mestu sada možete naći: naš servis, najsavremeniji servis za oštrenje reznih alata na Balkanu. Možemo se pohvaliti izuzetnom opremljenošću i primenom najnovije CNC tehnologije u procesu mašinske obrade i izrade alata.
Nudimo vam kompletnu uslugu izrade reznih alata i rado ćemo vam izaći u susret u pogledu posebnih zahteva ili izrade po specijalnoj porudžbini.
Prodavnica alata, najsnabdevenija prodavnica standardnog alata rezultat je višegodišnje saradnje koju negujemo i uspešno ostvarujemo sa renomiranim svetskim firmama FREUD, CAUL, UDDEHOLM, SWATY..
Na raspolaganju vam je veliki izbor kvalitetnih alata: kružnih testera, glodala, burgija, noževa, dijamantskih alata, brusnog alata, tračnih i gaterskih testera (razvojna dužina, korak i oblik zuba prema vašem zahtevu)…..
Tim naših inžinjera vam je na raspolaganju za savetovanje i pomoć prilikom rešavanja tehničko-tehnoloških problema u procesu obrade drveta, implementaciji novih tehnologija i optimizaciji proizvodnih procesa.