Ligna 2015 – Hannover, Germany

Pruža vam se izuzetna prilika da, od 11.05. – 15.05. 2015.,  na jednom mestu pogledate široku paletu mašina i alata za obradu drveta, različitih proizvođača.

Za više informacija kliknite na PROČITAJ VIŠE…

Izbegnite redove, kliknite na BESPLATAN ULAZ, popunite formular i odštampajte kartu!

Želimo da vam poželimo dobrodošlicu na našim štandovima u halama 25, 11, 15 i 16. gde ćemo vam na preko 4000m2 predstaviti sve najnovije tehnološke inovacije u 2015 godini.

U hali 25, ćemo vam predstaviti linije za kantovanje iz grupacije Stefani, kao i liniju za proizvodnju vrata i prozora iz serije SCM Accord WD. Takođe se možete upoznati sa proizvodima iz ostalih grupacija: Morbidelli, Gabbiani, DMC, Celaschi, Sergiani, CPC…

U hali 11, SCM će predstaviti jedinstvene poroizvode za male radionice: novi cirkular  invincibile SiX, koji obuhvata sve vaše zahteve jedinstvenim rešenjima. Takođe pogledajte i široku paletu proizvoda grupacije Minimax.

U hali 15, ćemo po prvi put predstaviti moćan Routech obradni centar sa 6 osa! Oikos je tehnološki vrhunac za obradu – proizvodnju drvenih greda i zidova.

U hali 16, grupacija Superfici predstavlja najnovija rešenja za završnu obradu drveta. Fokus će biti na visokom stepenu automatizacije robota za nanošenje boje prskanjem i polimerizaciji UV LED sistemima.

Posetite nas!

mappa-ligna_b